Followers

Sunday, 13 January 2013

WELCOME 2013

Dear Yayah ,

Rasanya tak terlambat lagi kalau aku nak ucap tahun baru kat sini kan . . hehe ! maklumlah busy sangat aku sejak kebelakangan nieyh . . ye la , time akhir tahun nak sambut tahun baru student degree macam aku nieyh sambut tahun baru dengan buku larh . . exam is coming nok , sekarang nieyh pom aku still ada dua paper tak abeh lagi . . final 5 paper tapi ambik masa 1 bulan kau nak abehkan . . gila ke apa kan ?? sadess sungguh aku menelan dugaan ini . . hoho ! dah2 , panjang pulak mukadimah aku nieyh . . hoho !

Ehmmm , hmm , hmmm . . betul suara sat . . hehe ! tahun 2012 banyak yang berlaku , ianya berlalu dengan 1001 memory pahit manis yang mematang kan aku sebagai seorang hambaMu . . huhu ! aku belajar dari kesilapan , pengalaman lalu dan keadaan sekeliling . . hmmm , 2012 family aku menempuh dua saat bahagia dalam setahun . . kami happy sangat2 dengan kurniaan yang kau berikan Ya Allah . . thanz god , membuatkan familu kitorang makin lengkap dan bahagia . .

Awal tahun 2012 , bulan 2 hari tuh . . family aku menerima orang baru dalam keluarga , kakak aku yang satu2 nya yang sulung tamatkan zaman bujangnya pada 2.2.12 . . kebetulan time tuh aku cuti sem , segala persiapan last minute aku dan dye lakukan bersama , terasa macam aku plak nak kahwen time tuh . . semua benda aku kena buat . . tapi alhamdullilah semuanya berjalan dengan lacar . . kakak aku selamat mejadi seorang isteri . . huhu ! rasa macam tak puas lagi gaduh ngan mu along , cepat sangat mu kahwen . . hoho ! bila pikir balikkan , untung jugak dye kahwen sebab ukhwah dalam keluarga kami makin erat dan bahagia . .

hari bahagia kakak aku :)

Second , berita bahagia yang kitorang dapat tahun 2012 is , aku dapat anak sedara weyh . . lepas kakak aku kahwen sebulan terus pregnant kau . . suka sangat2 kitorang 1 family , lagi2 umah aku dah lama tak dengar suara baby nangis , bau baby and dah lama aku tak dokong and peluk baby . . time kakak aku bersalin aku still kat PERLIS lagi , perasaan nak balik time tuh sangat larh dasyat , macam nak terbang balik TERENGGANU malam tuh jugak kalau ada sayapkan . . adeehhhh ! semua orang excited terima orang baru terutama ma+abah aku . . dye larh paling suka . . semua benda lebehkan cucu dye maklumlah cucu sulung kan . . sabar jelah . . tanggal 18102012 lahirnya PUTRI ALEESYA QAISARA ke  dunia and menyambung generasa NORDIN . . hoho ! 

fresh dari hospital :)

saya dah 3 bulan dah ! heee :)

nieyh mama+papa saya . . kami in red arinieyh ! :)

sayang to abah saya , selalu risaukan saya masa saya sakit . . :)

sekarang saya dah bambam , saya kuat minum susu . . nagis pom kuat gak ! hee :)



Haaa ! tue larh yang , membahagiakan kami sekeluarga tahuin 2012 nieyh . . mengharapkan berakhirnya 2012 nieyh , bukan bermakna berakhirnya kebahagiaan family kami . . moga kebahagian kami berterusan hingga menutup mata . . pasal study aku nanti2 larh aku update yep yayah , aku tak de mood lagi nak update pasal tuh buat masa nieyh  . . sampai ketmu lagi yep yayah . .

daaaa , 
~ adios ~