Followers

Thursday, 14 February 2013

Cuti Dah Nak Habis Oiitt !

Dear Yayah,

Dah nak dekat sebulan kan aku dah tak update blog nieyh . . last aku update pom time aku tengah final lagi . . sekarang nieyh bukan setakat final dah habis tapi cuti sem pom bakal melabuhkan tirai nye tak lame lagi . . apa ? apa yang aku buat time cuti nieyh ? tak buat apa pom Yayah oiii . . aku pom tak balik terengganu oiitt . . hoho !

Sekarang nieyh aku ada kat umah akak aku kat K.L , nape tak balik kampung ? bukan tak nak balik , tapi aku duk sini , jaga anak buah aku nieyh haa . . akak aku tak larat sorang-sorang , lagi pom dye dah start keje balik , so aku yang jage anak buah aku time dye p keje . . heee ! bagus tak aku , aku dah pandai main budak dah sekarang nieyh . . dah expert dah , kalau dapat anak sendiri pom boleh jaga dah nieyh . . haha ! motif ? 

Aku teringin gak nak balik terengganu nak jumpa parents aku and adik2 aku yang lain , plan asal kitorang nak balik kampung akhir bulan nieyh sebelum aaku balik perlis . . tapi cancel balik plan uh coz parents aku yang nak datang sini . . diorang nak tengok anak buah aku yang kena demam campak baru-baru nieyh , sambil2 tuh aku boleh larh nak lepaskan rindu kat diorang sebelum aku daftar jadi perantau balik . . haha !

Taw tak Yayah , aku duk sini gila tak boring . . asyik larh duk layan gelagat anak buah aku nieyh , gila banyak akal padahal baru nak masuk 4 bulan . . senak perut + krem pipi wwooo tengok gelagat dye . . geram nak gigit2 pipi dye . . sabar je larh , tapi kalau mengamok haru biru satu umah nieyh . . haha ! tapi dye larh penyeri kala aku boring , aku duk gomol dye jep 24jam . . heppy giler habaq hang ! haha !

Ok larh dulu Yayah , aku dah ngantuk dah nieyh . . aku taip entry nieyh pom sebab aku baru sudah make-up sket2 blog nieyh . . heee ! baru semangat nak update blog sokmo . . hoho ! esok kalau aku rajin aku update pasal anak buah aku yep , pakej dengan gambar sekali okeyh . . . janji yep Yayah , lepas nieyh aku akan selalu jenguk hang + conteng2 hang banyak2 taw . . huhu !

Daa Yayah
~Adios~

No comments:

Post a Comment