Followers

Friday, 3 June 2011

miss giler2 lol~

Mesty korg nk taw ape yg aku rndu kan..hehee…tp bukan kat si ‘dia’ lo…huhu…aku rindu sgt2 kat member2 aku kat kmp…tbe2 t’ngiang2 suare diorg kat tlinga aku nih..huuhu…law pagi2 msty dyeorg kjut kan aku…huhu…mis nak tdow sme2, stdy sme2,mkn sme2 n mandy pom sme2…hahahaha…aku rndu kat roommate aku, especially kat syifa,ng n wani…dyeog sntiase ad tuk hbur kan aku tyme mlm2 sblm tdow…aku nie yg pling low skly law sal blaja ni…aku nie bkn nye pndai mne n stndg ngn dyeorg…tp yg bez nye,dyeorg x pnh nk bze or ssih kan aku…dyeorg sllu ajar aku tyme aku mmg xbleyh nk buat lgsg assignment,mklum la aku nie x ske pkse dry ble aku xdpt buat something 2 n xdpt msty aku duk bebai…ble ad dyeorg t’bela la skit nsib aku..bleyh la buat ape yg aku xtaw….sampai la aku dpt result yg bleyh d bgga kn gak la tuk sem 2…huhuu…thaz ye tuk korg coz sudi jd roommate aku tuk waktu yg sgkat nie(1 tahun je kowt) hahha…korng mmg bez la…

Meh aku knal kan korg ngn roommate aku yg baik aty nie…hehehhee
nie la roommate aku yg 1st...nme dye syifaa,dye nie org penang taw...mle2 knl dye un aku xpham ape pom yg ye ckp....tp lme2 dh klis ngn loghat utara nie...aku pom byk ajar dye loghat ganu...akhirnye ktorg ley communicate ngn lncar...hahahha
nie plop roommate aku yg lg sorg...nme dye ng...mle2 dpt taw aku leyh roommate Chinese mmg aku xleyh trime,...tkut gler..hahaha...dye plop jnis yg xprnh ad kwn malay...ape lg,kaku la ktorg nk communicate..huhu...ble lme2,dh klis n dpat communicate...aku pom ad gak ajr dye loghat ganu....ske gler alu ble Chinese pom leyh paham loghat ganu nie..hahahha

  nie roommate aku gk...dye org ganu,kuala berang lg..huhu..kdg2 bhse dye pom aku xpham coz lain kn...wlaupom duk se negeri...aku rpat la gk ngn dye tp x mcm ngn syifa n ng coz ye jrg ad kat blik..kcuali tyme nk tdo..huhuhu
nie ex-roommate aku...sblom dye kluar aku pling rapat ngn dye...tp dye plih tuk g s.p.a...bgus dye nie,lpas nie ley ubat aku ble skit...hahaha...nme dye aisyah,org ganu gk nie...hahhaha...2 yg aku rpt tuh...huhu...pe2 prblm aku ske share ngn dye...kan 'sharing is caring'...huhuhu...

korg mmg t'baik la kawan..huhu...aku akan rindu korg smpai ble2...arap2 lpas nie kite ley jmpe ag...huhuu...miss korg sgggttt2...<3

No comments:

Post a Comment