Followers

Wednesday, 8 June 2011

tidak Qu sangka!!!!!

Ary nie mmg aku x sgka..huhu…nk taw nape???meh snie aku nk cte sket ek…..law x borink d alu2 kan tuk bace ek….huuhu…..

First,aku xsgka coz maren bezday aku…0606,comey  x no. 2..hahahaha…npe jd ngn bezday aku ek??huhu…bkn surprise party lo~…huhu..juz ad some1 yg aku x tgur dye coz ad prblm sket un..tp dye still wish bezday kat aku…ske sgt2..2 tnde nye dye still ingt n aggap aku cam kawan dye lg…huhu…thanz ye awk coz aggp sye shbat awk lg…rmai gler org wish aku bezday tyme 2…x sgka gk aku yg still rmai lg yg ingt aku,wlaupom da jrg cntct coz sbuk ngn stdy tp dyorg still wish lg…thanz ye kawan2 yg wish aku bezday…korg mmg t’baik la…huhu..



Second,aku x sgke lg…still sal kwn aku yg aku ad prblm sket ngn dye 2..huhu…ary nie dye comment at f.b aku…mmg aku x sgke kn…ye la da dkt sbln lbey ktorg x b’tgur spe last2 ary nieyh ktorg leyh b’balas comment cam bse je…cam dlu2,cam xde pe2 yg jd…aku epy sgt2 tyme 2…seriously epr gler2,trus trg aku ckap yg aku mmg rndu gler dye sblm nieyh…tp aku malu nk tgu dye dlu….sory ye awk,coz awk t’tggu2 sye….tp,aku x psti yg dye btol2 ke x maaf kan aku…aku arap sgt2 dye da maaf kan aku spnh nye,coz aku nk kwn ngn dye cam dlu2 lg…bleyh la awk….huhu….


Aku nk sgt kwn ngndye cam dlu2 coz bg aku dye kwn yg t’baek kowt…kitorg gaduh pom sal mnde kcik je pom…ad la sket slh faham tyme 2…ye la,msing2 tnsyen ngn stdy mklum la tyme 2 nk final exam…tyme 2 x slap aku stdy week…mmg aku syg ngn p’shbtn nieyh..tp,nk wat cam ne kn…kte hanye mrncng tuhan yg mnntu kan…tp,smpai skrg aku still b’hrap yg aku n dye akn b’sama cam dlu2…..rndu sgt2 tyme 2…law leyh undur kan balik mse kan bgus…tp smua 2 x mgkin kan….tp,sye nak awk taw yg sye still aggp awk SAHABAT sye lg taw…..arap2,smua nye x b’akhir smpai d sniey…..I LURVE YOU FRENZ…..



Sampai sniey dlu leyh aku luahkan ape yg aku rse skrg….lain kly aku luang kan lg mse tuk b’coletah kat sniey ek….
~adios~

No comments:

Post a Comment