Followers

Sunday, 5 June 2011

suka+gembira+excited=terharu....mmg epy...


Ary nie aku epy sgt2…msty korg nk taw kn nape aku epy…huhuhu…sbnrnye aku  epy coz ‘dye’ msj aku…smpah aku epy gler2…ye la…kan dah 2 mggu aku x msj ‘dye’,at last ary nie ‘dye’ msj aku dlu….ape lg aku rse nk loncat2 pom ad,mklumla mmg aku dh lme tggu msj ‘dye’…ble aku dgr je msj smpai mmg aku x lyn mle2 tu…coz aku taw msty msj yg x pntg…xpom bkan msj dry ‘dye’…sbnrnye lam aty kte “dye ke,dye ke”…hahahha…coz dry smlam lg aku tggu msj ‘dye’…siap mmpi lg taw…hahahhaha..mmg lawok,tp  e2 la knyataan nye…tyme aku nk bke 2 kan,lam aty aku kte “nie msty msj ayat2 sal sahabat ke ape ke” coz cam mustahil ‘dye’ nk msj aku sje2 kan…biase nye aku  yg msj ‘dye’ dlu,kdg2 je ‘dye’ yg mle kan…ble bkak je.. “hye  watpe 2??ggu ke??”… ‘dye’ ggu aku??mmg x  la kan, coz mmg aku lme dh tggu msj ‘dye’…law  ggu pom aku kte x ggu…huhu….SAYANG la kte kan..hahhaha.....


aku t’haru gle ble dye kte cam nie.. “watpe skrg??bkpe lme dh xmsj sye??xingt dh ke??”…msj ‘sye’@ ‘awk’ kowt…hahhaha…aku x ingt ‘dye’??? mmg mstahil r..coz ary2 aku ingt ‘dye’…cme aku x msj ‘dye’ coz aku tkut ggu ‘dye’…lam aty kte “law bleyh ary2 sye nk msj awk”..tp lam aty je la kan…hahhaha…ble ‘dye’ tnye g2 nmpok cam ‘dye’ rndu je aku nie….sbb 2 la aku epy sgt2…tp  xtaw la kan ‘dye’ btol2 rndu kan aku @ x…huhuhu…cam prasan je aku nieyh…tp xpe asal aku epy…ngeh3..:)..lme gk la aku msj ngn ‘dye’ td,mcm2 aku n ‘dye’ kgsi crite2 t’kini sal msing2…. ‘dye’ kte ‘dye’ kje skrg nieyh,nk lps kan bowink kat umh smntra cuty nieyh…huhu… ‘dye’ ciap ajak aku kje sme ngn ‘dye’ lg ble taw aku duk sje je kat umh skrg…tanam aggur…hahaha…tp aku taw 2 smue juz ayat nk ambik aty je…huhu…aku je yg prsn lbeyh,tp xpe asal aku epy…huhuhu…lpas aku msj ngn ‘dye’ td,aku rse makin syg kat ‘dye’..hahaha…tp aku taw mmg msthil ‘dye’ pom g2….biar la wat mse skrg aku BERTEPUK SEBELAH TANGAN…asal kan ‘dye’ x taw,kan nnti x pasal2 ‘dye’ kate aku cam PERIGI CARI TIMBA…wat mse skrg aku epy ngn care  idup aku…huhuhuhu….



Niey la cite nye nape aku epy sgt2….huhuuhuhu...byk lagi yg aku nk luah kan tp law aku luahkan smua rse 3ary,3mlm x abiz lg...huhuhu...

No comments:

Post a Comment