Followers

Sunday, 5 June 2011

zaman matrik dulu2..~miss gler2~

                                                                     
Ary nieyh tbe2 je aku cam rindu giler kat kwn2 aku kat kmp dlu….law skrg nieyh still kat kmp msty aku x sunyi cam skrg coz ad je kwn2 aku nieyh yg duk hburkan aty….mklum la kan sorg2 jauh dry kluarga,so yg t’dkat of course la kwn2….ary nieyh gk aku nk citer kat korg sal kwn2 aku kat kmp dlu…law korg rse bowink,xpyh bce pom xpe…..hahahahha..nieyh skdr luahan aty yg aku rse spnjg aku d kmp dlu2…Tyme kmp dlu aku nieyh ad geng gk r…tp x la bsor mne…juz 4 org je t’masuk aku la….ktorg smua nye org ganu….aku n 2 ag kwn aku dry skull yg sme dlu…g sog lg tuh org dungun,tp still ganu lg la kan…hahhaha…kami baik or kacip aku xtaw ble,yg aku taw aku mmg kacip dh ngn dye….kwn2 aku nieyh kan skit,so aku nk knl kn sorg2 kat korg….hahaha….

Nieyh kwn aku yg nme izzaty,tp aku n yg lain pggl dye ezad…huhu…cam nme laki kn,tp pompuan lol…dye nieyh mmg geng aku dry skull lg…sblm g kmp,ktorg mmg rpat…aku syg dye sgt2 coz dye jnis yg mmahami n caring….wlaupom kami x ddk 1 kliah tp,ktorg sllu b’same…smpai ad yg kte ktorg nieyh kmbar…..mklum la,d mne ad g’ah d c2 ad ezad…hahahaha…yg aku ske nye,ble tyme kul 1 lps kuliah n tyme mkn tghri dye or aku msty tggu sesme sndry kat lbry,coz ktorg  x balik blok tyme tuh…smbhyg kat lbry je..huhuhu…law pr kitorg mkn,law x mkn tyme kul 4..law tyme stdy dye byk tlg aku,aku kan x pandai mne…so,dye ad la ajar aku sket2….kitorg kgsi ilmu sme2…dye gk byk bg nsht n mrh aku law aku wat slh or slap….mmg aku ngn dye x pernah rggang lgsg coz aku rse cam ad chemistry je ngn dye…aku pom byk citer or share prblm ngn dye…dye pom sme…sling mmerlu kan la kter kan….hahaha…byk lg law aku nk cte sal dye nieyh tp ckup stkt nieyh je la……nk cte sal yg lain lg nieyh…huhuhu…


Nieyh plop kwn aku yg nme syerah…dye nie la yg duk dungun 2….huhu…dye nieyh jnis yg x leyh tgk kwn ssh,wlau cam mne pom dye msty nk tlg…slgi dye mmpu la,aku ske ngn prngai dye 2….mmg x selfish lgsg la…wlaupom aku bru knl dye tyme kat kmp,tp kitorg cam dah lme knl kowt….cam adq brdq dah….dye nieyh 1 kliah ngn aku tp x 1 tutorial la…law tyme kliah kitorg ddk sme2…pglmn 1 kliah dgn dye yg aku x leyh lpe smpai ble2 ialah….jeng,jeng,jeng….huhu…cam nieyh citer nye…tyme2 awl2 pg kul 8 kliah akaun kat dk3,lpas akaun kliah p.p kat dk yg sme gk la…biase nye tyme tkar cg nieyh aku n dye msty g bakery bli cucuk2 @ bebola..hahaha..tp ary 2 bakery ttup la plak…prut pom dah lpar gler nieyh coz mmg ktorng x srpn pom pg2 juz mnum nscfe je…huhu…ape lg,kitorg pom g la kafe c..ingt kan nk bli kuih je,tp aku nmpk bihun grg,mmg t’ingn sgt2,dye plop nk mkn nsi grg…so,niat asl kitorg yg nk bli kuih tuh dh t’bantut…hahaha…kitorg pom bli la,bihun n nsi grg tuh..ltk dlm 1 bkas plak tuh..huhuhu…..smpai kat kliah,aku nieyh mmg dh x sbr nk mkn nieyh…dye plop duk mkir nk mkn ngn pe…aku kte ngn tgn la syg oii…tp dye xmboh coz mlas nk bsh kter nye….aku pom twar kan dry nk suap dye…cceeehhh,cam loving couple la plop…tp mmg loving coz aku mmg syg kwn aku….port yg kitorg plih plop kat tgge kliah….rmai yg hairan tgk kitorg,coz tyme nieyh tyme p’tkrn klas…tp kitorg wat donno je…hahahaha…aku n dye mkn la b’suap smpai abiz dgn slamber nye…hahahha…mkn pnye la lju,tkut nye cg msuk cpat…tuh la citer nye…lpar pnyer psl x kre tmpt kitorg mkn…tp mmg bez moment la tyme nieyh..akan ku kng smpai ble2….hhahhahaha….nieyh dlu citer sal kwn aku yg nieyh ek…huhuhu..
(sye rndu nk mkn,mskn ngn kasih syg awk la)…huhuhhu


Nieyh lg sorg kwn aku…nme dye anim,dye po 1 skull ngn aku dlu…tp kitorg x rpat mne pom tyme kat skull dlu…klas lain2 la kter kn,lg pom dye x duk ostel tyme 2…2 yg x rpat 2…huhuhu…dye nieyhx 1 kliah ngn aku,blok pom x sme…huhuhu…tp kitorg ttp close,see…jrak bkn jd p’hlg la tuk b’shbt…law kitotg nk jmpe sme2,msty tyme mkn or ronda2 kmp…xkre la siang ke mlm,kitorg akan trun….mne bleyh xmkn sme2…xbez la kan…hahaha…dye nieyh jnis yg cool n x kisah…smua bnda dye ambk mdh…tuh yg bez nye dye…nk grau cam mne pom dye x ambk aty…huhuhu…pglmn aku ngn dye plop…camnie citer nye..dye nieyh ad minat bdk 2…aku nieyh nk tlg la kan….ape lg,aku dpt kan no. bdk yg dye mnat tuh n msj ngn bdk tuh….gne no dye la kan…tp aku msj ngn bdk tuh cam aku nieyh dye….dye epy sgt2 tyme 2….aku pom epy gk coz dpt tlg dye ambk no. bdk 2..hahhaha…nieyh je la yg aku dpt citer sal dye…huhuhu
 p/s:aku,ezad n syerah 1 blok…..anim blok lain…
aku n syerah 1kuliah…..
ezad n anim 1 kuliah……
(tuh yg wat kitorg makin rapat tuh)…..

                                                    

No comments:

Post a Comment