Followers

Tuesday, 24 July 2012

Salam Ramadhan ^_^

Dear Yayah , 


Rasanya tak terlambat lagi kan aku nak ucap SALAM RAMADHAN kan ? muahahaha ! sebenarnya mood nak update blog tak datang larh Yayah , penyakit M nieyh kembali menyerang . . lagipom hari tuh adeq aku balik , lappy nieyh duk ngan dye jep 24 jam , aku cilok jugak kadang2 law nak on9 FB tapi kejap je larh . .  uuwaaaaa ! so , dari situ larh mood aku down nak update . . 


Hmmmm , dah 4 hari dah kan kita puasa . . Alhamdullilah , setakat nieyh aku puasa penuh tanpa sebarang halangan okeyh . . ye la , sebelum nieyh gastrik mesti datang kan . . so , sekarang nieyh tak de lagi larh penyakit itu menyerang . . harap sangat tak serang sebab tak larat kowt nak tanggung kalau time2 puasa nieyh . . sebelum nieyh aku ada puasa ganti kat perlis , tapi 30 minit sebelum berbuka boleh plak aku nak pitam + muntah kau . . adeehhh ! stress aku time tuh . . 


So , Salam Ramadhan yep semua dari Noor Fatin Najihah Nordin sekeluarga ! harap Ramadhan tahun nieyh lebih bermakna buat korang semua . . jangan ponteng2 puasa tau , takmo2 cam tue . . tuhan marah taw . . wink2 . . 


daaaa Dear Yayah 
~ adios ~

No comments:

Post a Comment