Followers

Friday, 1 July 2011

Kegembiraan dalam Kebosanan . . .

Ary nieyh bosan giler coz ma + aboh aku g kursus kat K.L . . . so , dengan aty yg separuh rela nieyh b’khemah la aku adik-beradik dkt umah tok aku at Batu Burok . . . nieyh la umah ke-2 kami biler parent kitorang  xde . . . sblm nieyh x la rasa bosan mne coz adik aku yg lps aku nieyh ada . . . so adalah kawan tuk b’borak . . . tp kly nieyh dyer x de coz g khemah . . . sebab 2 la aku bosan . . .

Tadi sblm parents aku g K.L aku ada gtaw diorg yang aku nak duk umah je ngn adik aku yg laki 2 . . . ye la parents aku g bukan lame pom . . . g ary nieyh esok da blik . . . tp diorg x bg plak , takut anak dare dye nieyh xleyh tido . . . maklum la aku nie penakut sket . . .law parents aku bg duk umah , kompem la adik aku yg laki 2 g merayap je kerja nye . . . 2 salah 1 lg factor yg dye xbg duk umah 2 . . . so , aku nieyh sebagai anak yg taat n baik . . . (cewaaahhh,baik la sgt ) ikut je la duk kat umah tok aku nieyh . . .

Td lam kul 4 lbey mak sdara aku dtg ambik . . . sampai sini lam 15 minit . . . x jauh mane pom kan kg aku nieyh . . . huhuhu . . . sampai je . . . ramai gak la ad sini . . . cozen aku x balik n tido sini coz ayah dyer pom g kursus gak . . . k set dah x borink mane dah coz leyh main ngn dyer yg mmg lasak . . . leyh la ku layan dyer agar x borink . . . kbtln gak pak sdre aku yang duk K.L pom blik . . . so ramai la gak kat sni nieyh . . .

Tadi tyme tgk tv mmg riuh n happening ngn cucu2 kat umah tok aku nieyh . . . naik pening aku duk layan kerenah cozen aku sorg nieyh . . . makin besar makin nakal n bijak . . . hiissyyhhh . . . muiz . . .muiz . . . sbar je la aku ngn kau yerk . . huhuhu . . .

*nieyh la cozen aku yg kiut-miut 2 . . hehe !


*nieyh plak kawan gaduh dyer . . hehe !

Td lagi la epy coz leyh makan , makanan kat pasar minggu . . . macam2 gak aku beli . . . tp aku x pergi la coz malu . . . hehe ! aku suruh adik n cozen aku je yg beli kan . . . gambar makanan x de coz excited nak makan bila tgk makanan 2 . . . haha !

K la sampai sni lu aku nak conteng blog nieyh . . . lain n3 aku criter lagi sal duk kat snini 2 ary nieyh . . . k aku chow lu ek korang . . .
~adios~

No comments:

Post a Comment