Followers

Saturday, 30 July 2011

Result UPU tertangguh .. hehe !

Hye all's . . . lame dah aku tak hupdate blog nieyh . ..
dah bersawang dah aku tengok blog aku nieyh . . 
hehe !

Sebenarnye bukan aku x mau gtaw korang sal result upu aku . . . 
tp tyme aku nak hupdate tuh aku still dalam delema . . .
(ayat x leyh blah jep ) haha !
tambah lagi ngan lappy aku yang sakit nieyh . . .
lagi la x de mood nak hupdate . . . nasib abah aku baik aty tuk baiki
tp sebelum tuh dah 10 karung kene 'blebe' . . . haha !
aku x kisah pom sebenar nye . . . asal lappy aku elok balik . . .

K back to da tittle . . . nape ek aku dalam delema bila taw result uh . . 
jeng...jeng...jjeeennngggg..........
tyme dapat result tuh un . . . aku paling excited . . .
kan result bleh taw lepas kul 12 . . aku ngan semangat nye bangun la awal ary tuh . . .
tolong ma aku masak (rajin x aku??) hehe ! lepas habis tolong . . .
tengok jam dah kul 12.10 . . . terus aku check . . . excited nak taw nieyh . . .
and nasib aku baik line x jam . . . aku dapat UiTM . . . 
sebenarnye aku terkilan gak r , coz aku nak UKM or UUM . . . 
tp nak wat camne kan , aku nieyh bukan pandai sangat pom . . .
redho jep ngan ape yang di tentu kan . . 

aku dapat kos pe ek kat UiTM uh . . . nak taw ke?? hehe !
aku dapat kos  BBA  (HONOURS) (INTERNATIONAL BUSINESS) . . .
syukur gak aku coz memang aku nak kos nieyh . . . and aku x kena LELONG . . .
tyme tuh x taw lagi UiTM mane so kne tunggu esok lak . . . 
esok tuh aku bangun awal2 tuk check U mne nieyh . . . 
and . . . akhir nye . . . aku dapat . . .
UiTM PERLIS kowt . . .
 memang kecewa . . . serta merta air mata aku jatuh . . .
nape aku kecewa?? coz aku dapat tempat same tyme kat MATRIK dulu . . .
sebelah je kowt . . . leyh dengar law UiTM wat enouncement . . .  
sungguh x di sangka sekali lagi aku di campak ke utara . . .
semua kawan2 aku gelak tyme aku gtaw dapat kat situ . . . 

Tapi x pe aku terima semua tuh . . . mungkin ada hikmat nye . . .
sekarang nieyh aku ngah wat preparation tuk g U . . .
tinggal sket je lagi yang aku x urus kan . . . 
oppss . . .  aku lupa nak gtaw yang aku daftar 6.9.2011 . . . 
mean that  lepas raya okeyh . . . hehe ! 
" DOA KAN AKU BERJAYA YEP DI SANA NANTY " . . . 

K aku rase sampai sini dulu aku conteng . . . 
~adios~

No comments:

Post a Comment