Followers

Sunday, 31 July 2011

Kehangatan Ramadhan makin terasa !

Hye sume ! !
cam yang aku tulis tittle at atas uh . . . still nak citer sal pose yep . . .
nape makin terase ek ? ?

mane tak nye sejak semalam dah berguni post at pesbuk sal pose . . .
x kurang lebeyh  at nset . . . ramai yang wish epy pose at aku . . .
thanz ye kawan2 . . . aku xde mesej bunge2 sal pose nk reply balik . . . 
xpe la un asal aku wish gak . . . ikhlas lagi uh . . . hehe !

Tadi ngah aku khusyuk meng'on9'kan diry un . . . abah aku balik . . .
dye bawak balik daging . . . bese nye law pose daging lembu agak mahal . . .
nieyh plak makanan ruji family kitorang tyme pose . . .
wat 'singgang' tyme sahur . . . amat la masyuk ! ! hehe !
tuh la aku kate makin terase pose nieyh . . .
ye la un esok pom da nak pose . . . malam nieyh start tarawih . . .
 pagi plak sahur . . .jangan tanye aku masak tak tuk sahur . . .
 kompem la tak un . . . hehe !

Malam nieyh kompem xde orang umah aku . . . sume g tarawih . . .
balik uh mesty bising ngan suare parent aku suh adeQ2 aku tido awl . . .
ye la law tidow lambat kompem liat nak bangun sahur . . .
tak sabar nak tunggu esok . . . 1st tyme pose at umah ary 1st ramadhan . . .
sejak aku naik sekolah menengah . . . hehe !

K la weyh sini lu aku conteng blog nieyh yep . . .
law aku rajin esok aku post n3 sal 1st pose yep . . .
*kalau aku ada mood RAJIN yep . . . hehe !

K aku chow lu ek . . .
~adios~


No comments:

Post a Comment